Reviews

“K.O.Brass vernieuwt op het album Keyo de New Orleans brassband traditie op verbluffende wijze. Moeiteloos wordt geschakeld tussen de kenmerkende ‘second line’ ritmes van New Orleans jazz, naar pop en, ongebruikelijk in dit genre, hedendaags gecomponeerde muziek. Ingebed in ingenieuze arrangementen worden platgetreden paden hier volkomen omzeild. De eigen composities klinken volkomen logisch. Respect!
Jury Edison Jazz 2021 (Keyo genomineerd in de categorie Jazz Nationaal)


“Soulful mathematics!”
Typhoon

“Keyo is een album dat gecreëerd is voor fijnproevers, K.O.Brass maakt pure kopermuziek op een aangename en vaak wellustige wijze tot ieders eigendom.”
Rinus van der Heijden, JazzNu


“Het ambacht van de blazers is van topniveau. De strakheid, het gevoel voor timing en de antennes die de spelers naar elkaar hebben ontwikkeld, gecombineerd met humor, ijzersterke podiumpresentatie, enthousiasme, maakt dit tot één van de beste blazerssecties van Nederland.”
3voor12


“K.O.Brass heeft een geweldige sound, creatief en nieuw. Muziek die direct uit het hart komt in met skills gearrangeerde nummers, jazz, pop, wereldmuziek, van alles komt samen in dit kwintet.”
Dutch Jazz – Sublime FM (Rolf Delfos & Bart Wirtz)